Rólunk

AirWolves - Ahol a siklóernyőzés kezdődik

Az AirWolves siklóernyős portál ötlete 2013-ban fogalmazódott meg és hosszú pontos tervezés után 2014-ben nyitotta meg "kapuit" a sportszerető nagyközönség előtt.

Célunk elsősorban az, hogy egy helyen rendszerezve összegyűjtsük a siklóernyőzéshez szükséges lehető legtöbb és leghasznosabb információt, ami nagyban segíti a siklóernyősök tájékozódását.

Ezen kívül eltökélt célunk, hogy összehozzunk egy minden eddiginél nagyobb létszámú - nemzetközi - siklóernyős közösséget, akik beszámolókon és a fórumon keresztül megoszthatják egymással élményeiket, tapasztalataikat, fotókat - videókat tölthetnek fel, a piacot használva felszereléseket adhatnak el vagy vehetnek egymástól, és természetesen a siklóernyőzés mint közös szenvedély által ismeretségek, barátságok alakuljanak ki.

Oldalunk tevékenysége átível az országhatárokon, ezáltal a legtöbb európai ország starthelyei megtalálhatóak adatbázisunkban, amit folyamatosan tovább bővítünk. A starthely adatlapokon megtalálható az összes lényeges és hasznos információ: megközelíthetőség, térkép, gps koordináták, szintkülönbségek, esetleges korlátozások és légtér információk, aktuális időjárási adatok, ismertetők, valamint siklóernyősök által beküldött fotók, videók, beszámolók, értékelések.

top

Beszámolók

A siklóernyőzés nem pusztán sport, hanem életérzés. A repülés, a felszabadult lélek köt össze minket ernyősöket.
Éppen ezért hoztuk létre a beszámolók rendszerét, hogy bárki aki szeretné megosztani élményeit a többiekkel, itt a lehető legkönnyebb és legigényesebb formában megtehesse.
Ezzel nem csupán saját kalandodat írod le, hiszen nagy segítséget nyújthatsz más ernyősöknek is akik az általad meglátogatott starthelyre készülnek és beszámolód olvasásával már átfogóbb képpel rendelkezhetnek még mielőtt ellátogatnának oda. A beszámolókhoz fotókat, videókat csatolhatsz és egy előre kialakított pont- és értékelőrendszer segítségével osztályozhatod is a starthelyeket.

top

Piac

Oldalunkon létrehoztunk egy komplett piacot is, ahol a különböző siklóernyős felszerelések adás-vételében segítünk.
Ez tulajdonképpen nagyon hasonlóan működik mint a legnagyobb internetes piacterek, azonban hatalmas előnye velük szemben, hogy nálunk kizárólag a siklóernyős repüléshez használatos felszereléseket lehet meghirdetni, így sokkal nagyobb eséllyel lehet egy már nem használatos terméket hamar eladni, illetve szintén könnyebben találhatunk számunkra szükséges felszerelést.

top

Klubok

Honlapunk nem lenne teljes a klubok nélkül, ezért természetesen számukra is kialakítottunk egy külön regisztrációs lehetőséget.
A klubok listáját és mindent amit tudni kell róluk megtalálhattok egy külön menüben.
Ha tagja vagy egy klubnak vagy náluk tanultál repülni, bejelölheted magad az adott klubnál, így megjelenhetsz a klub adatlapján és még egyszerűbben tarthatod a kapcsolatot a klubtagokkal.

top